Βραδιές διασκέδασης

 

 

Συναυλία με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου

ΕΙΜΑΣΤΑΝ  ΚΑΙ ΕΚΕΙ  !!!

Μπροστά  στον κίνδυνο  της ματαίωσης  της μεγάλης αυτής  εκδήλωσης,  σανίδα σωτηρίας  αποτέλεσε  ο σύλλογος  μας αφού μετά από ομόφωνη απόφαση  του Δ.Σ   κάλυψε  νομικά  το κενό που δημιουργήθηκε.

Ήταν  μεγάλη μας χαρά  που βοηθήσαμε  να πραγματοποιηθεί  μια τέτοιου μεγέθους εκδήλωση χωρίς  ΚΑΝΕΝΑ  οικονομικό  όφελος για τον Σύλλογο.

Ο  Βασίλης  Παπακωνσταντίνου  έδωσε  τον καλύτερό του εαυτό  δημιουργώντας μια  εκρηκτική  ατμόσφαιρα ανταμείβοντας  έτσι τους  φιλους  του.

                                 

Λαϊκή βραδιά στο Χοροστάσι με τα παιδιά του Βυζαντίου 2011

Στις 6/08/2011, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Παναγίας, διοργάνωσε λαϊκή βραδιά στο Χοροστάσι, με τα Παιδιά του Βυζαντίου. Το Χοροστάσι γέμισε με κόσμο (πάνω από 1000 άτομα) που διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες. Στην εκδήλωση ο Σύλλογός μας τίμησε τον καθηγητή του Α.Π.Θ. κ. Αυγολούπη Σταύρο και τους γνωστούς παρουσιαστές κ. Αρναούτογλου Γρηγόρη και κ. Αρναούτογλου Σάκη. Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις που δημιουργήθηκαν από την της απειρία μας στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

 

Φεγγαριού Μελωδίες 2011

Στις 15/07/2011, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης παναγίας, διοργάνωσε λαϊκή βραδιά στην Παναγούδα,  με τον Αλέξανδρο Τσίκουλα και την μπάντα του. Ο προαύλιος χώρος της Παναγούδας γέμισε με κόσμο που απόλαυσε μία όμορφη εκδήλωση κάτω από το φως του φεγγαριού.